úterý 1. listopadu 2011

od kazdyho lejna trochu 6.


jediny kandidat na predsedu TOP09 trautenberk byl opet jednomyslne a demokraticky zvolen tesnym pomerem hlasu 162:7. gratulujeme!


kvalifikace pro fanouska TOP09 je hola prdel sebevedomi pindy o americkym snu a fotr co celej zivot delal ve fabrice


jaky je rozdil mezi TOP09 a NSDAP? ty druhy to trvalo 13 let nez se dostala k moci:)


zacit otazkou politikovi: myslite uprimne ze...je projevem vypatlanosti volice v demokraticke spolecnosti


TOP09 nominuje trautenberga na hrad o vikendu ofiko.to je na emigraci...do rakouska...maji tam o hodne cisteji vyvezli totiz odpad na vychod


foto ze vztyceni US vlajky na iwojime je podvod. foto z dobity berlina pri vztyceni sovetsky vlajky totez. jen vase sukajici manzelka se sousedem na amateri.cz je prava:-)


vzit si tamiflu na krvaceni do mozku je asi stejne uciny jako antibiotika na ptaci chripku:D


clovek ma sice dve pulky na prdeli...coz jeste ovsem neznamena ze muze sedet na dvou zidlich!


konecne sem amik. na nove ve zpravach je o bouracce 30ti aut v usa. zpravy z domova s upatlanou hubou od burakovyho masla mam nejradeji:-)


pokud hrozi bankrot statu banky mu pujci hovno. pokud to hrozi veliky bance stat sype prachy do banky a prachy si pujci v jiny:-)
V zahraničí si Havla váží víc než doma, říká Milan Kňažko. jestli to neni tim ze kope za druhej tym...rozhodne ale ne za ceskej milane:D


ČR dluží Americe víc než jen Wilsonův pomník, míní Havel. My jsme si od nich něco půjčili? Ja totiž od nich žádný Mercedes nedostal:)


nej ministr kalousek a jeho usporne hospodareni.2008-192 pri odhadu 39, 2009-163, 2011-135, 2012-105.jeste ze se nam ten schodek snizuje:-)


koukat s detma na dusevni vyplach o holocaustu z tv 60 let po valce...tak radeji s chuderama dobrovolne skoncim do plynu


,,Mami, koupíš mi zmrzlinu?" ,,Neříkej mi "mami" jen proto, že spím s tvým tátou!" ,,A jak teda?" ,,Normálně, Miloši..."


ja uz tomu nerozumim. mirek byl 2x nejlepsim ministrem financi a uz potreti mame nejvyssi deficit. asi ma nepresny odhad:-)


havel a trautenberg maji jedno velke plus na prezidentovani-nemaji deti a tak se z teto funkce nestane dedicna party jako u buschu rooseveltu


rozdil mezi jednickarkou a jen tak tak prolezlym chlapem na skole je ten ze ona zna veci nazpamet bez schopnosti je logicky pouzit a touzi po lejstru zatimco on si svuj brilantni mozek nezasira srackama umi ve spravny moment pouzit mozek a s lejstrem si leda vytre prdel pripadne ji zrak:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat