sobota 13. srpna 2011

proc mi vadi pichani do zadku aneb cesta k NWO vede pres zalud

tak se nam prahou prehnala akce zvana homoprejt praha 2011. krom par zlomenych noh uklouzlych na gelu a hromad (jirko promin ze ti ho zase beru do huby:))hoven na ulici nam zbyla v ustech pachut nejen po teplym semeni ale hlavne po politickem podtextu buzerantsky akce.

vsichni pseudohomolevicaci v mainstream mediich vcetne pravdolaskraske CT po prohlaseni kanclere hajka ze buzny sou devianti zacali rvat a ackoliv jim nikdo pravo na pichani do prdele neupira zabrat si pul prahy na naked party pod zastitou prednich taky politiku je nejen drzost ale primo prasarna! pry je z toho ted politicke tema (hajek urcite vi to co ja viz pokracovani) takze je jasny ze musi mit umlacen toleranci:D

kdyz pomineme ze ani ja jim prcani do zadku zatim neupiram (ale jen doma v darkroomu) politicka zalezitost to je navysost a buzeratni maj akorat roli uzitecnyho blba ci trojskyho kone jak kdo chce.

kdyz se clovek oprosti od tech iraconialnich sracek jako ze oni sou mily ze nikomu neublizuji (doporucuji ceskou klasiku http://www.csfd.cz/film/24715-mandragora/) a rekne si jake politikum v tom sakra je kdyz mluvi jen o toleranci. clovek trosku zapatra nu a hledme po otevreni http://www.praguepride.com sekce partneri na prvnim miste vykoukne http://www.osf.cz tedy open society fund legendarniho milovnika civilizace zida sorose. kdyz pomineme jeho prime angazma pri skoro zniceni britske libry v roce 92, placeni ruznych revoluci - predevsim oranzovych prostrednictvim OSF tak je vseobecne zname ze je majitelem nekolika hedgeovych fondu ktere stoji v pozadi celosvetove financni krize pocinajici v letech 2008, tak predevsim neunavny zastance new world order (NWO). kdo je znaly veci tehle par bodu mu staci k tomu aby chapal ze homoprejt je navysost politicka akce ne buzerantu ale smejdu kteri stoji odjakziva za vsim v pozadi. tedy prachacu kteri ohybaji lidske hodnoty vzdy podle svych momentalnich potreb. tresnickou na dortu je ze clenem spravni rady OSF od roku 2005 je ultralevicak euroobcan a nicitel narodnich statu politolog jirka pehe (coze politolog? to neni mozny takova apoliticka akce:)) jinak taky ucastnik zasedani bilderberg 2011 to jest organizace ktera ma prosazeni NWO jako svuj hlavni cil.

premyslejte...s otevrenou prdeli novym poznatkum:)

Žádné komentáře:

Okomentovat